Help
Over 24 uur je boek in huis?
Deze melding sluiten
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!
Direct aan de slag

Contact met EZbook.nl

Zo bereikt u onze boekmakers

Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij staan elke dag voor u klaar! Wij zijn te bereiken via e-mail klantenservice@ezbook.nl of telefonisch +31 (0)35-8880652. Wij streven ernaar elke vraag binnen drie uur te beantwoorden, ook in het weekend!

EZbook.nl heeft nog veel meer te bieden!
Heeft u hulp nodig bij het maken van uw boek? Wij helpen u graag!

  • Omslag ontwerpen en andere dtp-ondersteuning
  • Bestanden inscannen
  • Geschreven tekst uittypen
  • Spelling en grammatica van het binnenwerk controleren en aanpassen
  • Lay-out en leesbaarheid van het binnenwerk controleren en aanpassen

Indien u van een van onze diensten gebruik wilt maken, neem contact op met onze Klantenservice voor meer informatie via email klantenservice@ezbook.nl of telefonisch +31 (0)35-8880652.

Goede doelen

EZbook.nl ondersteunt een aantal goede doelen, waaronder War Child, KWF Kankerbestrijding, Stichting Podenco en het Rode Kruis.

Milieu
EZbook.nl maakt zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen die FSC- of PEFC-gecertificeerd zijn.

Sponsoring

EZbook.nl sponsort met regelmaat scholen, studentenverenigingen, sportverenigingen, evenementen en andere projecten. Wilt u gebruik maken van ons sponsorprogramma? Neem contact met onze Klantenservice op via email klantenservice@ezbook.nl of telefonisch: +31 (0)35-8880652.

Prijzen
Onze prijzen zijn zonder meer concurrerend. Toch nodigen we u uit om even contact met ons op te nemen voor een op maat gesneden offerte voor oplages hoger dan 250 exemplaren. Bovendien ontwerpen wij geheel gratis uw omslag bij afname van 50 exemplaren of meer. Neem contact op met onze Klantenservice voor meer informatie via email klantenservice@ezbook.nl of telefonisch: +31 (0)35-8880652.

EZbook.nl
Torenlaan 12 achter
1261 GD Blaricum
email: klantenservice@ezbook.nl
telefoon: +31 (0)35-8880652

KvK nummer: 32156920
BTW nummer: 821107392B01
Rabobank 1400.30.956
IBAN: NL51RABO0140030956
BIC/Swift: RABONL2U

Vragen of opmerkingen over onze diensten of onze website? Feedback is altijd welkom! Antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u op onze Help pagina

Beste EZbookmakers,

Het advies van het RIVM van afgelopen donderdag volgend, hebben wij de volgende maatregelen genomen. Deze zijn per direct van kracht:

Alle huidige opdrachten liggen op schema en zullen op tijd uitgeleverd worden. We hebben voldoende materialen op voorraad. Indien nodig kunnen wij uitwijken. Ons serviceniveau blijft dus onverminderd net als onze levertijden.

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig is verdere maatregelen. De maatregelen die we nu getroffen hebben zijn preventief en wij vertrouwen erop dat dit voor nu voldoende is. Het zorgen voor uw en onze gezondheid heeft onze hoogste prioriteit.

Met vriendelijke groet,
EZbook.nl

Susanne Kegels
Directeur Operations