Help
Over 24 uur je boek in huis?
Deze melding sluiten
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!
Direct aan de slag

Vragen over bestellen en levering

Levertijden

Uw bestelling wordt standaard binnen 3 tot 6 werkdagen bij u bezorgd. Heeft u uw boek sneller nodig? Wij kunnen al binnen 24 uur leveren. Neem voor het bestellen contact op met onze Klantenservice op 035-8880652 of stuur een email naar klantenservice@ezbook.nl. We streven ernaar elke vraag binnen twee uur te beantwoorden, ook in het weekend!

Vervoer

Verzendkosten zijn € 7,95 en € 15,- bij grotere bestellingen. Onze prijscalculator geeft de verzendkosten aan naar aanleiding van de ingegeven oplage.

Houdt er rekening mee dat er factoren zijn waar wij geen invloed op hebben, bijvoorbeeld een verlate bezorging, een poststaking of een onjuist bezorgadres? U kunt er ook voor kiezen om uw boeken bij ons te komen ophalen. Dat scheelt een dag verzending.

Wij leveren natuurlijk ook naar België, de verzendkosten zijn ook hier € 7,95 en € 15.- bij grotere bestellingen.

Is er een minimumoplage?

U bestelt bij EZbook.nl precies het aantal exemplaren dat u nodig heeft, vanaf oplage één. Omdat we uw gegevens en bestanden bewaren in uw Mijn EZbook kunt u een volgende oplage van uw boek bestellen zonder dat u de bestanden opnieuw hoeft te uploaden.

Prijzen

Met de prijzencalculator kunt u de prijs van uw boek berekenen. Wanneer u het bestand voor het binnenwerk van uw boek geüpload heeft wordt de prijs van uw boek automatisch berekend aan de hand van de ingevulde specificaties. Wanneer u deze specificaties verandert – bijvoorbeeld oplage of formaat – verandert de prijs automatisch mee.

Bestellen

Voor het plaatsen van uw bestelling voert u na het uploaden van uw bestanden uw gegevens in en kiest u de wijze van betalen. U krijgt dan een overzicht van uw bestelling te zien, inclusief het totaalbedrag en de verzendkosten. U kunt hier nog steeds wijzigingen aanbrengen voordat u uw bestelling definitief verstuurd.

Betalingsmogelijkheden

Voor betaling kunt u kiezen voor betaling via iDeal of een handmatige overboeking van het totaalbedrag. Wanneer u kiest voor een handmatige overboeking wordt uw bestelling vrijgegeven wanneer uw betaling door ons ontvangen is.

Wijzigen of annuleren van een bestelling

Als de betaling bij ons binnen is gekomen wordt uw bestelling automatisch doorgestuurd naar ons productiecentrum. U kunt dat proces vergelijken met het drukken op de printknop van uw eigen computer. Het is hierna dus niet meer mogelijk veranderingen in uw bestelling aan te brengen of de bestelling te annuleren.

Kwaliteit

Bij EZbook.nl worden boeken met de modernste technieken op digitale drukpersen geproduceerd. Dit betekent dat er altijd een schitterend resultaat wordt behaald, dat volledig vergelijkbaar is met boeken die u in boekhandels koopt.

Beste EZbookmakers,

Het advies van het RIVM van afgelopen donderdag volgend, hebben wij de volgende maatregelen genomen. Deze zijn per direct van kracht:

Alle huidige opdrachten liggen op schema en zullen op tijd uitgeleverd worden. We hebben voldoende materialen op voorraad. Indien nodig kunnen wij uitwijken. Ons serviceniveau blijft dus onverminderd net als onze levertijden.

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig is verdere maatregelen. De maatregelen die we nu getroffen hebben zijn preventief en wij vertrouwen erop dat dit voor nu voldoende is. Het zorgen voor uw en onze gezondheid heeft onze hoogste prioriteit.

Met vriendelijke groet,
EZbook.nl

Susanne Kegels
Directeur Operations