Help
Over 24 uur je boek in huis?
Deze melding sluiten
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!
Direct aan de slag

Omslag uploaden

Er zijn vier mogelijkheden om het omslag van uw boek te maken:

 1. Gebruik een door EZbook ontworpen omslag in één van de beschikbare kleuren. De door u ingevulde “Titel“ en “Auteur“ komen terug op het omslag voor en de rug van uw boek.
  ezbook-sc-omslag1
 2. Upload uw eigen omslag als één PDF-bestand. Op deze wijze upload u zowel het vooromslag, het achteromslag en de rug van uw boek in één keer. Klik hiervoor op „Cover uploaden“ en selecteer het bestand dat u wilt gebruiken voor het omslag.
  De inhoud uploaden
 3. Upload uw eigen coverdesign als een aparte voor- en achterkant. Op deze wijze upload u twee verschillende PDF-bestanden als het coverdesign voor en het coverdesign achter. Klik om te beginnen op „PDF omslag voor uploaden“ en selecteer het bestand dat u wilt gebruiken voor het coverdesign voor van uw boek. Na het uploaden ziet u het coverdesign voor van uw boek direct verschijnen op het scherm.ezbook-sc-inhoud3
 4. Voor het coverdesign achter kunt u kiezen voor een eigen coverdesign of een door EZbook ontworpen coverdesign. Voor het uploaden van uw eigen coverdesign achter klikt u op „PDF omslag achter uploaden“ en kies het juiste bestand. Dit verschijnt dan direct op uw scherm.ezbook-sc-omslag4
 5. Bij “Titel” en “Auteur” vult u in wat er op de rug van uw boek moet verschijnen en de kleur van de rug kiest u bij “Coverdesign”.
 6. Integreer het coverdesign met de inhoud van uw boek in één PDF-bestand. Om van deze optie gebruik te maken vinkt u de vakjes “Eerste pagina PDF” en/of “Laatste pagina PDF” aan. De eerste bladzijde van uw PDF-bestand wordt op deze wijze automatisch als coverdesign voor gebruikt en de laatste bladzijde als coverdesign achter.ezbook-sc-omslag5
 7. Bij “Titel” en “Auteur” vult u in wat er op de rug van uw boek moet verschijnen en de kleur van de rug kiest u bij “Coverdesign”.

 

Beste EZbookmakers,

Het advies van het RIVM van afgelopen donderdag volgend, hebben wij de volgende maatregelen genomen. Deze zijn per direct van kracht:

Alle huidige opdrachten liggen op schema en zullen op tijd uitgeleverd worden. We hebben voldoende materialen op voorraad. Indien nodig kunnen wij uitwijken. Ons serviceniveau blijft dus onverminderd net als onze levertijden.

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig is verdere maatregelen. De maatregelen die we nu getroffen hebben zijn preventief en wij vertrouwen erop dat dit voor nu voldoende is. Het zorgen voor uw en onze gezondheid heeft onze hoogste prioriteit.

Met vriendelijke groet,
EZbook.nl

Susanne Kegels
Directeur Operations