Help
Over 24 uur je boek in huis?
Deze melding sluiten
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!
Direct aan de slag

Opmaak van de bladzijden

Het is belangrijk dat uw document als u het ons toestuurt volledig en compleet opgemaakt, is. Dat houdt in: de pagina – einden zijn geplaatst, de paginanummering klopt, lettertypen en afbeeldingen zijn compleet beschikbaar (zie daarvoor ook onze PDF-hulp), Cover-en achterkant zijn vormgegeven enzovoort.

We raden u bovendien aan als eerste de tekstcorrecties af te sluiten en uw boekformaat te kiezen (richt de breedte en hoogte van de bladzijden overeenkomstig het boekformaat in). Let u er vooral op, fouten die u kunt voorkomen al vooraf te elimineren, zoals bijvoorbeeld hoofd- en kleine letters, teveel spaties voor een volgend woord of leesteken enzovoort.

Voordat u dan met de opmaak begint moet u eerst beslissen op welke manier u later uw document tot uitgangsdocument voor het drukken (dus een PDF-bestand) wilt converteren. Deze conversie kunt u of met het betaalde programma Adobe PDF uitvoeren of met het door ons aanbevolen, gratis PDF-writer eDocPrintPro (zie daarvoor ook onze PDF-hulp). Voordat u met het maken van uw document begint moet u het door u gekozen PDF-stuurprogramma installeren en als uw standaardprinter instellen. Zo voorkomt u verschuivingen in de lay-out die bij een latere overstap naar het printerbesturingsprogramma zouden kunnen optreden. Het standaard printer besturingsprogramma stelt u via het printermenu in (bij het Windows besturingssysteem gaat dat via „Start“ „Configuratiescherm“ „Printer“)

Beste EZbookmakers,

Het advies van het RIVM van afgelopen donderdag volgend, hebben wij de volgende maatregelen genomen. Deze zijn per direct van kracht:

Alle huidige opdrachten liggen op schema en zullen op tijd uitgeleverd worden. We hebben voldoende materialen op voorraad. Indien nodig kunnen wij uitwijken. Ons serviceniveau blijft dus onverminderd net als onze levertijden.

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig is verdere maatregelen. De maatregelen die we nu getroffen hebben zijn preventief en wij vertrouwen erop dat dit voor nu voldoende is. Het zorgen voor uw en onze gezondheid heeft onze hoogste prioriteit.

Met vriendelijke groet,
EZbook.nl

Susanne Kegels
Directeur Operations