Boekje maken in Word 2003

Om uw boek in de hoogste kwaliteit af te kunnen drukken raden wij u aan lettertypen aan uw bestand toe te voegen.

Helaas worden in het programma MS Office Word 2003 lettertypen niet automatisch bij het Word bestand ingesloten. Gelukkig is dit eenvoudig en binnen één minuut op te lossen door de volgende stappen te volgen:

1. Open het Word bestand waarvan u een goed werkend PDF wilt maken
  2. Klik op Extra
  3. Klik op Opties
  4. Ga naar het tabblad Opslaan
  5. Vink het vakje ‘True Type-lettertypen insluiten’ aan
    Let op: de twee vakjes daaronder NIET aanvinken!