Help
Over 24 uur je boek in huis?
Deze melding sluiten
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!
Direct aan de slag

Boekje maken in Word 2007

Om uw boek in de hoogste kwaliteit af te kunnen drukken raden wij u aan lettertypen aan uw bestand toe te voegen.

Helaas worden in het programma MS Office Word 2007 lettertypen niet automatisch bij het Word bestand ingesloten. Gelukkig is dit eenvoudig en binnen één minuut op te lossen door de volgende stappen te volgen:

  1. Open het Word bestand dat u voor uw boek wilt gebruiken
  2. Klik op de Office knop
  3. Klik op Opties voor Word
  4. Klik op Opslaan
  5. Vink ‘Lettertypen in het bestand insluiten’ aan.
    Let op: de twee vakjes daaronder NIET aanvinken
  6. Klik op Ok
  7. Maak nu opnieuw een PDF van het Word bestand. U kunt het PDF dat u nu gemaakt heeft uploaden in Mijn EZbook en de bestelling afronden

Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op! U kunt onze klantenservice bereiken op telefoonnummer
035-8880652 of op klantenservice@ezbook.nl

EZbook.nl wenst u veel succes bij het maken van uw boek