Help
Over 24 uur je boek in huis?
Deze melding sluiten
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!
Direct aan de slag

Goedkoop hardcover boeken drukken bij EZbook

Hardcover boek drukken

Wilt u uw eigen hardcover boek drukken? Dat is nergens zo easy als bij EZbook. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten om uw eigen hardcover boek te laten drukken, zodat u meteen aan de slag kunt. De verschillende keuzemogelijkheden die u heeft komen aan bod, waarna u meteen zelf de kosten kunt berekenen. Ook leiden wij u door ons eenvoudige bestelproces. Maar we beginnen met een beknopt stukje achtergrondinformatie.

Wat is een hardcover boek?

‘Hardcover’ betekent letterlijk ‘harde kaft’, en hardcover boeken zijn dus letterlijk boeken met een harde kaft. De naam zegt dus weinig over het gebruikte materiaal of de bindingswijze van het boek. De kaft van een hardcover kan zowel van karton zijn als van stof of zelfs leer, en de bladzijden kunnen zowel genaaid, gelijmd als gebonden zijn. Wat alle hardcover boeken wél gemeen hebben, is dat een harde, onbuigzame buitenkant de bladzijden goed beschermt. Het risico op kreuken, vouwen en andere schade is daarmee veel kleiner dan bij boeken met een flexibele softcover (letterlijk: ‘zachte kaft’). De stevige uitvoering geeft hardcover boeken bovendien een professionele en luxueuze uitstraling. Vaak is een hardcover dan ook duurder dan een paperback. EZbook biedt echter verschillende mogelijkheden om uw hardcover boek goedkoop te laten drukken.

Kosten hardcover boek drukken

De prijs van een boek wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Factoren die van invloed zijn op de kosten van uw hardcover boek, zijn bijvoorbeeld het formaat en het aantal bladzijden. Simpel gezegd komt het er op neer dat hoe minder materiaal nodig is om het boek te drukken, hoe lager de kosten zullen zijn. Een klein boek met weinig bladzijden is in de regel dus goedkoper dan een groot boek met veel bladzijden. Verder zijn ook de uitvoering en kwaliteit bepalend voor de kosten van uw boek. Zo is licht paper voordeliger dan zwaarder papier, en is zwart-wit druk minder kostbaar dan drukken in kleur. Ten slotte is ook het aantal boeken dat u wilt bestellen een factor. U kunt bij ons voordelig een boek laten drukken in kleine oplages, maar bij grotere oplages gaat de prijs per stuk nog verder omlaag. Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten van uw hardcover boek berekenen.

Hardcover boek drukken kleine oplage

Veel drukkerijen werken met een minimale oplage. In verband met de hoge opstartkosten van wordt het drukken van hardcover boeken daar pas aantrekkelijk bij een oplage van enkele honderden boeken. Bij EZbook werken wij echter op een andere manier, en kunnen wij dankzij onze geavanceerde apparatuur hardcover boeken in zeer kleine oplages drukken. Sterker nog: u kunt bij ons al een hardcover boek laten drukken vanaf één exemplaar. Wel kunnen we bij grotere oplages aantrekkelijke kortingen bieden.

Hardcover boek bestellen bij EZbook

Bent u klaar om uw eigen hardcover boek te drukken? Dan kunt u uw boek eenvoudig bestellen op de bestelpagina. De procedure wijst zich eigenlijk vanzelf. Vul de titel van het boek en de auteur in, en kies voor de gewenste uitvoering. Vergeet, als u een boek met harde kaft wilt, niet om ‘Hardcover’ aan te vinken in de box ‘Bindingswijze’ (klik op de link voor een illustratie). Vervolgens kunt u uw eigen omslag en inhoud uploaden in PDF-formaat. Komt u er niet uit, dan bieden wij hulp bij het maken van een PDF-bestand. Of neem contact op met onze klantenservice, dan kan via e-mail klantenservice@ezbook.nl of telefonisch 035 – 888 0652. Wij streven ernaar elke vraag binnen drie uur te beantwoorden, ook in het weekend!

Heeft u het bestelproces afgerond en betaald, dan worden uw hardcover boeken binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Wilt u toch liever een softcover boek laten drukken? Doorloop dan dezelfde stappen, maar kies bij ‘Bindingswijze’ in plaats van Hardcover voor ‘Softcover’.

Beste EZbookmakers,

Het advies van het RIVM van afgelopen donderdag volgend, hebben wij de volgende maatregelen genomen. Deze zijn per direct van kracht:

Alle huidige opdrachten liggen op schema en zullen op tijd uitgeleverd worden. We hebben voldoende materialen op voorraad. Indien nodig kunnen wij uitwijken. Ons serviceniveau blijft dus onverminderd net als onze levertijden.

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig is verdere maatregelen. De maatregelen die we nu getroffen hebben zijn preventief en wij vertrouwen erop dat dit voor nu voldoende is. Het zorgen voor uw en onze gezondheid heeft onze hoogste prioriteit.

Met vriendelijke groet,
EZbook.nl

Susanne Kegels
Directeur Operations