Help
Over 24 uur je boek in huis?
Deze melding sluiten
Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag!
Direct aan de slag

Uw eigen boek maken | Snelle uitleg

In 3 stappen je boek uploaden en drukklaar maken. Binnen enkele minuten ben je klaar!

De allersnelste uitleg is deze: maak een PDF, upload dat op de pagina ‘aan de slag‘ en volg de verdere stappen. Het duurt niet langer dan enkele minuten!

Hieronder een iets meer uitgebreide uitleg.

Stap 1. De inhoud uploaden
Ga naar de pagina ‘aan de slag’ en klik op ‘inhoud uploaden’. Selecteer op je computer het bestand dat je als boek wilt laten printen en klik op OK. Even wachten, en daar verschijnt de inhoud.

Let op: de grijze vlakken rond het beeld geven aan welk gedeelte van de pagina wordt afgesneden

Stap 2. Het omslag uploaden
Je kunt op 3 manieren je omslag uploaden:

A. Aparte PDF bestanden van het omslag
Je hebt een apart PDF bestand voor de voor- en achterzijde van jouw boek. Kies dan ‘omslag achter uploaden’ en ‘omslag voor uploaden’.
Indien gewenst vul je de vakjes ‘titel van uw boek’ en ‘auteur’ in. Deze verschijnen dan automatisch op de rug van het boek.

Let op: de grijze vlakken rond het beeld geven aan welk gedeelte van de pagina wordt afgesneden

B. automatisch
Ga je liever voor gemak? Gelijk heb je. Laat dan gewoon de eerste en laatste pagina van je boek inlopen. Vink als je PDF is geüpload (stap 1), de vakjes ‘Laatste pagina PDF’ en ‘Eerste pagina PDF’ aan. Je ziet direct het resultaat.

Let op: de grijze vlakken rond het beeld geven aan welk gedeelte van de pagina wordt afgesneden of omgevouwen.

C. Als professional een bestand uploaden
Heb je een grafische achtergrond of ben je professional? Maak dan een doorlopend omslag als ‘spread’ op. Hardcovers hebben een bleed van 19 mm en paperbacks hebben een bleed van 3mm. De kneep is 8mm. De rugdikte kan je hier berekenen. Heel belangrijk: plaats geen snijlijnen!

Let op: de grijze vlakken rond het beeld geven aan welk gedeelte van de pagina wordt afgesneden of omgevouwen.

Stap 3. Puntjes op de i
Je bent er bijna, nog twee minuutjes! Klik je formaatkeuze, bindingswijze, kleur, papierkeuze en laminaat omslag aan en de prijs verschijnt er vanzelf naast. Controleer met onze handige checklist of je niets vergeten bent en je bent klaar om je eigen boek af te rekenen. Na jouw keuzes klik je op ‘Boek opslaan’ en volg de verdere instructies

Aarzel niet om onze helpdesk te bellen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 035-8880652. Of mail naar klantenservice@ezbook.nl

Beste EZbookmakers,

Het advies van het RIVM van afgelopen donderdag volgend, hebben wij de volgende maatregelen genomen. Deze zijn per direct van kracht:

Alle huidige opdrachten liggen op schema en zullen op tijd uitgeleverd worden. We hebben voldoende materialen op voorraad. Indien nodig kunnen wij uitwijken. Ons serviceniveau blijft dus onverminderd net als onze levertijden.

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig is verdere maatregelen. De maatregelen die we nu getroffen hebben zijn preventief en wij vertrouwen erop dat dit voor nu voldoende is. Het zorgen voor uw en onze gezondheid heeft onze hoogste prioriteit.

Met vriendelijke groet,
EZbook.nl

Susanne Kegels
Directeur Operations